Июл 9, 2018
10 Views
0 0

Топ тема НВС: Премиерот Заев во отворена дебата за една година Влада (11.06.2018)Премиерот Зоран Заев гостин во Топ Тема на Ваша Страна на town hall дебата во клучен момент од прцесот на решавање на спорот со името. Една година влада – година на промени и големи очекувања или големи разочарувања. Дали фокусот на стратешките надворешно- политички приоритети и решението за името ги поткопа очекуваните неопходни реформи? Што е остварено, а каде се потфрли?
Топ Тема на Ваша страна со Сања Васиќ

source

Категория:
Топ

Отправить ответ

Оставьте первый комментарий!

avatar
  Subscribe  
Notify of